Menu

banner2

gps.valencia.4

 

GPS Югоизточна ЕВропа / Valencia CF


gps.valencia.2Global Premier Soccer е световно известна мениджърска агенция, която заедно с Валенсия предлага Елитната програма за развитие на млади футболни таланти в редица страни от югоизточна Европа. Освен с Валенсия GPS си партнира с германския колос Байерн (Мюнхен). Благодарение на сътрудничеството на GPS С Валенсия много млади таланти са намерили  път до школата не само на испанския гранд, а и до тези на други известни клубове.
В рамките на периода 2014-2018 благодарение на сътрудничеството между GPS и  Валенсия над 25 футболисти са били привлечени в школите на различни известни клубове като английските Арсенал, Манчестър Юнайтед, италианският Верона, холандските Аякс, Цволе, Хееренвен, Витес, Ахилис 29, гръцките ПАОК, Паниониос, Панатинайкос, АЕК, Олимпиакос, Астерас Триполис, кипърските Анортозис, АЕК Ларнака и др. Много от младите играчи получиха стипендии за университети в САЩ, където се състезават в различни отбори.

gps.valencia.3Школата на Валенсия има световно известна слава заради създаването на футболисти като : Давид Вия, Жорди Алба, Жуан Бернат, Хосе Гая, Пако Алкасер, Раул Албиол, Мигел Анхел Ангуло, Гайска Мендиета, Хавиер Фаринос, Андрес Палоп, Давид Албелда. Академията има за цел цялостното развитие на младите таланти в рамките на базата „Cuidad Esportiva“. Валенсия държи на футболното развитие, но и на интелектуалното развитие и образованието на своите възпитаници.  В школата са възприели модела на игра на първия отбор, който е прочут по целия свят. Целта е да бъдат възпитани футболисти, които се наслаждават максимално, когато задържат топката, и които правят всичко възможно да си върнат притежанието, когато я загубят. Фундаментален за философията на Валенсия е индивидуалният подход към всеки футболисти  и постоянното подобряването му в различните фази на играта. 

ОРГАНИЗАЦИЯ НА GPS И ВАЛЕНСИЯ

gps.valencia.1