TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

BaroccoSport

Бившият нападател на валенсия отбеляза и двата гола при победата на каталуните над севиля на камп ноу.

  • Написана от Borislava

inline image preview

Бившият нападател на валенсия отбеляза и двата гола при победата на каталуните над севиля на камп ноу. Алкасер напълно засенчи Лионел Меси в юбилейната вечер на аржентинеца, който играеше своя мач номер 600 за клуба. Силни възгласи Свобода огласяха трибуните на Камп Ноу в същата събота вечер. Свобода за политическите затворници след събитията съпроводили каталунската декларация за независимост и нарастващата криза в региона. На терена, Пако Алкасер демонсрира че също заслужава да бъде освободен от своята смъртна присъда на резерва на скамейката на Барселона.


Припознавате на Алкасер като първостепенен участник в сюжета на Ернесто Валверде стана още по актуална тема предвид кризата, в която попадна Луис Суарес. Двубоят срещу Севиля маркира 451 минути без попадение за уругваеца и провокира полемика по повод формата му в почти всички медии. Не малко анализатори повдигнаха най-логичния въпрос, по презумция ли Алкасер не получава шанс, когато доказва себе си в мачове от ранга на сблъсъка с андалусийците?
Монетата обаче винаги има две страни и някои предвидливо припомниха, че проявите на испанеца с екипа на Барселона са особено контрастни. Резултат на израстване или моментен пик

Терени