TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

BaroccoSport

РОДИТЕЛИТЕ "БАРОККО" НАДДЕЛЯХА НА СВОИТЕ ПИТОМЦИ С ТРИ ГОЛА В ШОУ МАЧ

  • Написана от Borislava

Родителите на наборите 2001 г. и 2002 г. на Барокко надвиха своите питомци с 6:3 в шоу мач. Непрекъснатият снеговалеж и студеното време не попречи на желанието за игра на футболистите и на двата отбора. 


Преди срещата по-опитните родители имаха кадрови проблеми, като бяха в намален състав. За да бъдат конкурентноспособни на своите съперници те привлякоха в своите редици треньора Веселин Ангелов и няколко по-млади играчи.
Крайният резултат (6:3) не дава точна представа за съотношението на силите на зеления терен, защото целият двубой бе много равностоен. Срещата започна с два бързи гола дело на остриетата на „оранжевите” Борис Маринов и Мартин Христов. Младите „Прилепи” върнаха едно попадение чрез Николай Йорданов. През втората част Маринов и Христов узакониха доброто си представяне с още две попадения, като и двамата завършиха мача с хеттрик на головата си сметка. Последваха два точни удара за „електриковите”, дело на Стамен Манчев и Иван Кулинов, но те и двете уцелени греди не бяха достатъчни за пълен обрат в мача.
След двубоя ръководителите на Барокко „накараха” всички участващи в мача да изиграят „трето полувреме” под формата на почерпка в кафето на спортен комплекс „Бонсист”!

Терени