Menu

banner2

Тенис

Тенис клуб Baroccosport предлага голямо разнообразие от избор на настилки!

slide3

Разполагаме с общо 12 корта, като 5 от тях са с изкуствено тревно покритие, 5 хард корта и 2 червени (клей) корта.

Също така, за любителите на плажните спортове, разполагаме с едно игрище за плажен волейбол, футбол и тенис!

 

Относно Людмил Накашев

Имам стаж като треньор над 20 години. Завършил съм НСА със специалност "Треньор по тенис", както и множество курсове за допълнителна специализация (ITF, USPTR и др.). Работил съм в ТК "Академик", ТК "ЦСКА", като старши треньор в ТК "Диана", а в момента изпълнявам длъжността "старши треньор" в ТК Barocco Sport. Лектор съм на курсовете за треньори на Международната Федерация по Тенис (ITF).

Притежавам сайта TennisTrenior.com .

Работя с различни групи хора. Ето и някои от принципите ми по време на работа с различни типове клиенти:

ЛЮБИТЕЛИ - вярвам, че мога да помогна на всеки да получи това, за което е дошъл на корта-независимо дали иска просто да се пораздвижи малко, или пък наистина иска да види колко далеч може да стигне в развитието си.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ - при желание на клиента мога да организирам различни спортни събития за големи групи от хора.

ДЕТСКИ ГРУПИ - имам дългогодишен опит в провеждане на тренировки с деца в група. Стремя се да подпомогна максимално развитието им, като освен с вискока плътност, се старая да направя тренировките приятни за децата използвайки методиката на Световната Федерация по тенис ( ITF Tennis 10's).

СЪСТЕЗАТЕЛИ - като старши треньор на Barocco Sport са начело на приоритетите ми. Старая се да се отнасям с уважение към стремежа на тези, които са потеглили по този интересен, но труден път. Харесва ми да работя със съвестни и мотивирани хора, които обичат играта.

През годините с тях съм постигнал много добри резултати. Ако Вашето дете обича тениса и е готово да работи здраво, за да постигне мечтите си, НЕПРЕМЕННО МИ СЕ ОБАДЕТЕ!!! :)

GSM 0888 311 838 ,

E-MAIL : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

slide3

tennis1

tennis4

tennis5

tennis7

tennis8

Терени