Menu

banner2

Тенисисти от 20 държави участват в "Барокко Къп 2019"

  • Написана от Yordan

Състезатели от 20 различни държави вземат участие в международния турнир от веригата ITF до 18 години - „Барокко Къп 2019. Надпреварата е от пета категория, а срещите се провеждат на закрито - на твърди кортове на СК Барокко спорт от 11.11 до 17.11 Организатор на надпревратата е Тенис клуб Барокко спорт с подкрепата на Българската федерация по тенис.

 В турнира участват водещи състезатели в тази възрастова граница от България, Белгия, Гърция, Израел, САЩ, Русия, Полша, Словакия, Германия, Великобритания, Италия, Чехия, Турция, Украйна, Северна Македония и други.

 В квалификациите, които приключват днес, участват 32 състезатели. Точно толкова са участниците и в основната схема, мачовете от която стартират утре, 12.11., от 09:00 ч. и ще продължат през целия ден. Финалът е в неделя, 17.11.

Шампионите в Четвъртия ITL Challenger стават ясни на 5 и 6 октомври

  • Написана от Yordan

Начинаещи и напреднали тенисисти си дават среща на 5 и 6 октомври на четвъртия съботно-неделен турнир ITL Challenger на най-голямата аматьорска лига в България Интерактив тенис. Мачовете ще се играят в клуб „Бароко“, като по традиция в първия ден на кортовете излизат състезателите с ИТН рейтинг от 7 до 10 (играчи с опит в турнири и дебютанти). В неделя срещите са отворени за всички, без значение от опита и уменията.

Схемата на игра в Barocco Cup ITL Challenger е директни елиминации, а форматът е тайбрек сет до 6. Организаторите гарантират минимум два мача на всички записали се. Загубилите в първи кръг в събота продължават в утешителна надпревара или се включват безплатно в ИТЛ 500.

Желаещите да играят в ITL Challenger стават все повече, защото мачовете са равностойни, разиграванията – оспорвани, а съперниците – разнообразни и пълни с изненади. В шестте надпревари на първите три турнира през юни, юли и август триумфираха шест различни състезатели. В ITL Challenger I с победи се поздравиха Михаил Иванов (категория ИТЛ 250) и Иван Златанов (категория ИТЛ 500). В ITL Challenger II шампиони станаха Тихомир Желев и Любен Попов (категория ИТЛ 500), а в третото издание на уикенд надпреварата най-добри бяха Венцислав Башев и Илиян Жеков (ИТЛ 500). Новите победители ще станат ясни през първия уикенд на октомври, а в схемите все още има свободни места.

Повече подробности за Интерактив тенис и за предстоящите турнири на лигата можете да намерите на interactive-tennis.com.

ТК Барокко прие националите до 12 г.

  • Написана от Yordan

Закритите кортове на ТК Барокко спорт (СК “Бонсист”) приеха националните ни състезатели до 12 годишна възраст по време на част от подготовката им за участието на Европейската отборна зимна купа за момчета и момичета.

 

От 21 до 23 януари талантливите български състезатели се потготвяха при превъзходни условия и подходящи температури в „балоните“ на комплекса.

Между 25 и 27 януари момчетата до 12 години ще представят България на Европейската зимна купа в Дания. Треньор на отбора е Михаил Минчев, а в тима са Александър Василев (TK "15:40", гр.София), Робен Гавани (TK "Витоша", гр.София) и Иван Монов (TK "Плевен-ПСК", гр.Плевен).

Момичетата ще вземат участие в Европейска отборна зимна купа до 12 години от 25-27 януари в Австрия. Треньор е Даниел Ангелов, а съставът включва тенисистките Йонна Константинова (TK "Плевен-ПСК", гр.Плевен), Елизара Янева (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) и

Росица Денчева (ТК "Плевен 90", гр.Плевен).

Таланти от 16 страни ще играят на тенис турнира „Барокко къп“

  • Написана от Yordan

Тенисисти от 16 държави ще вземат участие в международния турнир на „Барокко Къп“, който ще се проведе от 15 до 20 октомври на кортовете на ТК „Барокко“ в Студентски град. В турнира ще вземат участие юноши и девойки до 16 г от трета категория на Тенис Европа.

Прочети още: Таланти от 16 страни ще играят на тенис турнира „Барокко къп“

Стартира абонаментната кампания за зимен сезон 2017/2018

И през този сезон ще можете да играете в топъл, светъл и чист балон в ТК Барокко Спорт!

Абонаментната кампания започна още в началото на октомври, като нашият зимен сезон продължава от 16.10.2017 до 08.04.2018.

Цените за абонамент за 1 час седмично до 17ч. в  делнични дни са 480 лв за целия сезон, а след 17ч. и събота и неделя са 600 лв.

При свободна игра цената на корт за един час е 25 лв. до 17ч. и 30 лв. след 17. и събота и неделя.

Вашите Multisport карти могат да бъдат използвани през седмицата до 17ч., като една карта покрива 50% от цената на корта.

Венета Генчева (Бароко Спорт) достигна до полуфиналите на международния турнир в Рим

  • Написана от BaroccoSport

veneta

Венета Генчева (Бароко Спорт) достигна до полуфиналите на международния турнир в Рим след поредица от категорични победи.

Там тя отстъпи на представителка на домакините с 6.2 6.4.

Бароко Спорт я поздравява за чудесното представяне и и пожелава успешен сезон!

 

Терени