TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

BaroccoSport

РОДИТЕЛИТЕ БАРОККО НАДДЕЛЯХА НА СВОИТЕ ПИТОМЦИ С ТРИ ГОЛА В ШОУ МАЧ

  • Написана от Borislava

Родителите на наборите 2001 г. и 2002 г. на Барокко надвиха своите питомци с 6:3 в шоу мач. Непрекъснатият снеговалеж и студеното време не попречи на желанието за игра на футболистите и на двата отбора. 

Прочети още: РОДИТЕЛИТЕ БАРОККО НАДДЕЛЯХА НА СВОИТЕ ПИТОМЦИ С ТРИ ГОЛА В ШОУ МАЧ

РОДИТЕЛИТЕ "БАРОККО" НАДДЕЛЯХА НА СВОИТЕ ПИТОМЦИ С ТРИ ГОЛА В ШОУ МАЧ

  • Написана от Borislava

Родителите на наборите 2001 г. и 2002 г. на Барокко надвиха своите питомци с 6:3 в шоу мач. Непрекъснатият снеговалеж и студеното време не попречи на желанието за игра на футболистите и на двата отбора. 

Прочети още: РОДИТЕЛИТЕ "БАРОККО" НАДДЕЛЯХА НА СВОИТЕ ПИТОМЦИ С ТРИ ГОЛА В ШОУ МАЧ

Бившият нападател на валенсия отбеляза и двата гола при победата на каталуните над севиля на камп ноу.

  • Написана от Borislava

inline image preview

Бившият нападател на валенсия отбеляза и двата гола при победата на каталуните над севиля на камп ноу. Алкасер напълно засенчи Лионел Меси в юбилейната вечер на аржентинеца, който играеше своя мач номер 600 за клуба. Силни възгласи Свобода огласяха трибуните на Камп Ноу в същата събота вечер. Свобода за политическите затворници след събитията съпроводили каталунската декларация за независимост и нарастващата криза в региона. На терена, Пако Алкасер демонсрира че също заслужава да бъде освободен от своята смъртна присъда на резерва на скамейката на Барселона.

Прочети още: Бившият нападател на валенсия отбеляза и двата гола при победата на каталуните над севиля на камп...

Барокко спорт и Валенсия организират кастинг

  • Написана от BaroccoSport

Новосформираният футболен клуб Барокко спорт, който наскоро обяви началото на сътрудничеството си с испанския гранд Валенсия, организира кастинг за набиране на футболисти.

Родените през 2005 г., 2006 г., 2007 г., 2008 г., 2009-а и 2010 г. могат да заповядат на 12 август в 9:30 часа в спортен комплекс "Бонсист", където да покажат своите футболни умения. Кастингът за родените през 2000 г., 2001 г., 2002 г., 2003 г. и 2004 г. е на 13 август, отново от 9:30 ч на „Бонсист“.

Участниците в кастинга ще бъдат селектирани от главния мениджър на Global Premier Soccer за Източна Европа и представител на Валенсия за същия регион Джордж Толиас.

Отборите на Барокко спорт ще ползват методиката на Валенсия и ще носят клубната емблема на екипите си. Тренировъчният процес и развитието на школата ще е под постоянен мониторинг на Global Premier Soccer и Валенсия.

Прочети още: Барокко спорт и Валенсия организират кастинг

Терени