Menu

banner2

През уикенда 06-07 октомври отборите от нашата Академия взеха участие в общо седем двубоя, като шест от тях бяха част от първенствата на БФС. Единственият отбор, който почиваше в събота и неделя по програма, бе този на Юноши младша (родени 2002-03) Зона. Благодарим на всички футболисти за усилията и на родителите за подкрепата!

ДЕЦА (РОДЕНИ 2004-05)

Отборът ни (родени 2004-05) постигна победа с 3:0 при гостуването на Витоша (Бистрица) на стадион „Академика“ в квартал „Изток“. Головете за отбора на Лъчезар Тодоров отбелязаха Мартин Тенев, Андрей Петров и Георги Борисов. За играч на мача единодушно бе избран Мартин Тенев. В следващия кръг (13.10/09:30 ч.) приемаме отбора на ДИТ.

 

ПОДГОТВИТЕЛНИ ГРУПИ ФУТБОЛ 5 и ФУТБОЛ 7

Най-малките ни участници се представиха с голям хъс и настроение и въпреки пораженията заслужават аплодисменти за усилията и сърцатата игра. В залата в „Драгалевци“ родените 2008 отстъпиха на Септември с 0:4 в мач от първенството на Футбол 7, а в залата на НСА родените 2009 записаха поражение от Спортист 13 с 2:5 отново в мач от шампионата по Футбол 7. Попаденията за „малките прилепи“ вкараха Иво Мандев и Деян Кюпелийски. Най-малките ни участници в първенствата на БФС (родени 2010 г.) записаха загуба срещу Спорт за всички с 0:4 в първенството на Футбол 5.

 

ЮНОШИ МЛАДША (РОДЕНИ 2002-03)

Тимът ни се отличи с голям дух и борбен характер и успя да стигне до равенство 2:2 при гостуването си на Царско село. В голмайстори се превърнаха двете ни крила - Никола Маринов, който се разписа със силен диагонален удар и Марио Дианелос, който вкара с шут по земята. Съпреникът ни се разписа след голове от центирания от ъглов удар. В следващия кръг приемаме Елит-София (13.10/12:00 ч.) Гледай целия мач в станицата ни във Фейсбук!

 bar car

 

ЮНОШИ СТАРША (РОДЕНИ 2000-01)

Старшата“ загуби двубоя си срещу Локомотив (София) с 1:3. Голмайстор за Барокко стана централният нападател Мартин Христов, който добави топката с глава след пробив и удар на капитана Кристиян Атанасов. В следващия кръг тимът ни приема Вихрен (Сандански) на 11.10 от 16:00 часа.

 

МОNTE CUP Шампионска лига

Най-малките ни футболисти, които играят в МONTE CUP Шампионска лига отстъпиха в двубоя срещу Олимпия с 2:7. Голмайстор за Барокко бе Боян Димитров, а другия гол стана след автогол на противника. Ясен Димитров бе избран за играч на мача от нашия отбор.

 

САМО БАРОККО!